Anasayfa » DenizBank » 2016 Yılı DenizBank Çalışma Saatleri

2016 Yılı DenizBank Çalışma Saatleri

Zorlu Grubunun kurduğu, aslında Denizcilik Bankası’ndan bugüne gelen DenizBank 2012 yılında %99 hissesini SberBank satın almıştır. Denizbank tüm bankacılık faaliyetlerini hızlı ve güvenilir biçimde daha önceki yıllarda olduğu gibi 2016 yılında da devam etmektedir.

Denizbank çalışma saatleri 2016 yılında da 09:00 – 17:00 arasında şubelerden gerçekleştirilmektedir. Bu saatlerin dışında yapılacak bankacılık işlemleri için internet bankacılığı, telefon bankacılığı, atm, mobildeniz, fastPay gibi mobil alternatif dağıtım kanalları kullanılabilir.

Mesai saatleri dışında DenizBank üzerinden bankacılık hizmeti almak isterseniz 444 0 800 numaraları müşteri hizmetleri hattından alabilirsiniz. Aynı zamanda bu hat üzerinden Denizbank kredi başvurusu, Denizbank kredi kartı başvurusu, Denizbank internet bankacılığı ve Denizbank para transfer işlemleri yapılabilmektedir. Aynı zamanda 7 gün 24 saat hizmet veren Denizbank internet bankacılığı (Denizbank Açık Deniz) kullanılarak da bu işlemlerin tamamı gerçekleşebilmektedir. (DenizBank internet bankacılığına şifre nasıl alınır adlı yazımızda işlemin detayları mevcuttur. )

Denizbank çalışma saatleri birçok bankada olduğu üzere 09:00 – 17:00 aralığında hizmet vermeye 2016 yılında da devam etmektedir.

Hakkında Banka Notu

2007'den bu yana Bankacılık yapıyorum. Gişe Asistanlığı, Ticari MHT (müşteri hizmet temsilcisi), Tarım Bankacılığı Portföy Yöneticiliği, Kobi Portföy Yöneticisi, Nakit Yönetimi Bölge Satış Temsilciliği ve OBİ Bankacılığı Bölge Satış Yönetmenliği ünvanlarında çalıştım. 2017 yılından bu yana Şube Müdürlüğü yapıyorum. Her pozisyonda çalışmanın, şubeyi ve Bölge Müdürlüğü'nden bakmanın kattığı değerle #KrediNotu, #BankaNotu, #Bankacılık, #Kredi ve #KrediKartı gibi bankacılığın ana ürünleri yanında her şeye değinmeye çalışıyor, sorulan sorulara çözüm(ler) üretiyorum.

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlenmelidir *

*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Her türlü bankacılık, finans, kredi notu ve kredi bilgisi sorunuzu yönlendirebilirsiniz.[ Soru - Cevap ]
+